Zomerrooster 2020

aanmeldknopEindelijk, de lessen gaan weer beginnen. Lekker in de open lucht, zoals het bij Yogaura gebruikelijk is zo vlak voor de zomervakantie!  Geen zorgen over de geldigheid van je leskaart. Alle kaarten blijven geldig tot het eind van dit jaar. Zoals het er nu naar uit ziet beginnen de reguliere lessen weer op woensdag 2 september in het Muziekgebouw.

Wo 24 juni Tuin van Wilhelmien 19.00 uur Noorddijkerweg 63, Ursem
Vr 26 juni Strand van Petten 10.00 uur Opgave verplicht – Verzamelen voet van dijk,
Zuiderhazedwarsdijk 1, 1755 LH Petten
Wo 1 juli Tuin van Wilhelmien 19.00 uur Noorddijkerweg 63, Ursem
Vr 3 juli Strand van Petten 10.00 uur Opgave verplicht – Verzamelen voet van dijk,
Zuiderhazedwarsdijk 1, 1755 LH Petten
Wo 8 juli Tuin van Eva 19.00 uur Walingsdijk 99, Ursem
Vr 10 juli Strand van Petten 10.00 uur Opgave verplicht – Verzamelen voet van dijk,
Zuiderhazedwarsdijk 1, 1755 LH Petten
Wo 15 juli Tuin van Eva 19.00 uur Walingsdijk 99, Ursem
Vr 17 juli Strand van Petten 10.00 uur Opgave verplicht – Verzamelen voet van dijk,
Zuiderhazedwarsdijk 1, 1755 LH Petten

Tuinlessen

foto van een tuinles
Traditiegetrouw worden de laatste lessen voor de zomervakantie in een mooie tuin ergens in Ursem gegeven. De opbrengsten gaan in zijn geheel naar het goede doel. Net als vorig jaar is het goede doel de Brandwondenstichting.
De lessen worden gegeven op donatiebasis. Dat betekent dat jezelf bepaalt hoeveel je over hebt voor de les in combinatie met het goede doel. Per deelnemer draagt Yogaura € 2,50 extra bij.

opgaveknopDe lessen gaan niet door als het regent of te koud is. Dit beslis ik uiterlijk woensdagmiddag voor 18.00 uur. Houd Facebook of de website in de gaten. Wil je zeker zijn van een plekje, meld je dan nu aan. Dit kan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

Strandlessen

strandfoto
Dit jaar voor het eerst lessen op het strand. Persoonlijk vind ik het heerlijk om op het strand te yoga-en. De zon, zee en wind zorgt ervoor dat je je echt een voelt met de natuur. Helaas moeten we wel een half uurtje rijden om bij het strand te komen, maar wat mij betreft is dat het helemaal waard.

De lessen worden gegeven in Petten. Gratis parkeren en geen overvol strand. We verzamelen om 9.50 uur aan de voet van de dijk. Mocht je ons willen vinden op het strand. We gaan waarschijnlijk iets ten zuiden (=linksaf) van de strandopgang een plekje zoeken. De lessen zijn te betalen met de leskaart of als een losse les van € 10,–.
Matjes zijn te leen, maar je eigen matje is in deze tijd misschien wel net zo prettig. Zorg in ieder geval dat je  een grote badhanddoek en een flesje water bij je hebt.

aanmeldknopOm niet voor niets naar het strand te rijden is opgave vooraf verplicht. Wil je zeker zijn van een plekje, meld je dan nu aan. Dit kan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.  De lessen gaan niet door als het regent of als het te koud is. Dit beslis ik uiterlijk vrijdagochtend voor 8.30 uur. Houd Facebook of de website in de gaten.

Corona-maatregelen

 • Alle landelijke richtlijnen zijn vanzelfsprekend van toepassing.
 • De lessen worden afgelast als de docent verkouden / hoesterig is en/of koorts heeft. Heb jezelf of 1 van jouw gezinsleden deze klachten blijf dan thuis.
 • Indien gewenst mag jezelf je leskaart aftekenen. Wel graag laten zien en je eigen pen meenemen.
 • Neem bij voorkeur je eigen yogamat mee, en indien gewenst je eigen hulpmiddelen, een grote strandlaken en een flesje water.
 • Er zal een desinfectiemiddel aanwezig zijn waarmee vooraf en achteraf de yogamat gereinigd kan worden.
 • Vermijd fysiek contact en houd 1,5 meter afstand. We kunnen elkaar begroeten met het namasté gebaar.

 

  Opgave Zomerlessen 2020:
  Tuinlessen: wo 24 juni 2020wo 1 juli 2020wo 8 juli 2020wo 15 juli 2020

  Strandlessen: vr 26 juni 2020vr 3 juli 2020vr 10 juli 2020vr 17 juli 2020

  Deelnemer
  Extra informatie