Zomerlessen in de openlucht

Elk jaar geeft Yogaura een paar lessen in de openlucht. De opbrengsten van deze lessen gaan naar een goed doel. Dit jaar is gekozen voor de Nederlandse Brandwonden stichting.

“De Nederlandse Brandwonden Stichting helpt mensen met brandwonden. Kort na het ongeval, maar ook later in hun dagelijkse strijd tegen littekens. We financieren onderzoek en doen er alles aan om brandwonden te voorkomen. En we zetten ons in voor de best mogelijke zorg voor brandwondenpatiënten, en de hoogst mogelijke kwaliteit van leven.” https://nederlandse.brandwondenzorg.nl/

Op woensdagavond 3 en 10 juli 2019 zijn de lessen om 19.00 uur yoga. Ook dit jaar kunnen we weer terecht in twee heerlijke tuinen aan de Noorddijkerweg.
3 juli 2019 – bij Wilhelmien, Noorddijkerweg 63 in Ursem
10 juli 2019 – bij Wilma, Noorddijkerweg 118b, Ursem
LET OP: de Yinlessen komen deze avonden te vervallen

De bijdrage aan de lessen is op donatiebasis. Je bepaalt zelf wat je betaalt. Het is ook mogelijk om de les van je leskaart af te laten schrijven. Elke bijdrage wordt door Yogaura verhoogd met € 2,50. Alle inkomsten van deze avonden gaan volledig naar het goede doel.

De lessen gaan altijd door. Omdat dat pas op de dag zelf met zekerheid is te bepalen of het wel of niet zal regenen, neem ik rond 16 uur ’s middags het besluit voor een Go of No Go. Dat kan je dan vinden op facebook of de site.
Bij regen worden de lessen gegeven in het Muziekgebouw (Noorddijkerweg 66a, Ursem)