Inspiratie: Er is tijd genoeg

Ook al voelt het misschien vaak anders, er is tijd genoeg. Jij bent de enige die beslist waar en hoe je jouw tijd wilt besteden. Uiteindelijk is alles een keuze.

Dus word je bewust van waar je jouw tijd mee vult. Word je hier (meestal) blij van? Wil je hier jouw tijd en energie in investeren? Als dit niet zo is, word je dan bewust van wat je wilt veranderen. Hoe zou je je tijd liever willen besteden?

‘Niemand heeft tijd, maar iedereen kan het maken’ las ik een tijdje terug op Facebook. Ik heb een aantal maanden geleden mijn Facebook accounts verwijderd, toen ik tot de conclusie kwam, dat dit medium mij te veel tijd kostte. Tijd die ik liever op een andere manier besteed. Uiteindelijk is tijd en aandacht het meest waardevolle wat je aan jezelf en een ander kunt geven.

Slaap er een nachtje over

Als je een lastige beslissing moet maken en je bent geëmotioneerd, slaap er dan een nachtje over. En indien nodig: twee nachtjes!
De volgende ochtend kan je er met een frisse en heldere blik naar kijken. Vaak is het probleem de volgende dag een stuk minder ingewikkeld en lukt het gemakkelijker om de juiste beslissing te nemen.
Janneke