Mano a Mano in de Dominicaanse Republiek

ManoAMano logo

Mano a Mano in de Dominicaanse Republiek

In Nederland leven we gemiddeld genomen zonder zorgen of we volgende week wel genoeg eten hebben of dat we wel een dokter kunnen betalen als we ziek zouden worden .

Yogastudio Yogaura wil graag haar bijdrage leveren in het delen van die “luxe” met mensen voor wie dit niet vanzelfsprekend is. Yogastudio Yogaura heeft daarom een project van de stichting Mano à Mano in de Dominicaanse Republiek gesteund.

MaM waterleidingHet  doel is om de lokale bevolking te helpen met de aanleg van o.a. waterleiding, latrines en huizen. Voor ons is het vanzelf sprekend dat we gebruik kunnen maken van stromend water en een WC. Het gebied waar Mano a Mano actief is, ligt ver weg van de vakantieresorts. Schoon water en hygiënische sanitaire voorzieningen zijn daar lang niet voor een ieder beschikbaar.

MaM latrineDoor jarenlange ervaring in de Dominicaanse Republiek weet Mano à Mano de hulp daar te brengen waar het nodig is.

Carlien is twee keer mee geweest met in de Dominicaanse Republiek haar handen uit de mouwen te steken.

Opbrengsten Zomerlessen
Met de opbrengsten van de zomerlessen van 2015 en 2016 zijn drie latrines gesponsord en ook nog een algemene bijdrage aan het project geleverd.

Meer informatie over dit project is te vinden op:
http://manoamanodomrep.nl