Informatie

20141105_144207Tarieven:
Yoga: Een losse les kost € 10,00 per keer en een 8-lessenkaart kost € 70,00.
Kom je voor het eerst dan krijg je bij het volgen van een losse les een gratis tweede les cadeau.

Korting: Vul je combikaart door 8 keer twee lessen in de week te volgen en krijg een gratis les cadeau.

Kleding:  Sportkleren waarin je lekker beweegt, bijvoorbeeld een joggingbroek en een T-shirt. Eventueel nog een vest die je kunt uittrekken als het te warm wordt.

Yogaspullen: een yogamat (als je geen eigen mat hebt zijn er matten aanwezig), eventueel een (bad)handdoek.

Opgeven / Informatie:
 info@yogaura.nl  of via de telefoon/whats-app:
06-23 26 66 04.

Tip: Probeer 10 minuten eerder aanwezig te zijn, zodat je rustig je plek in de ruimte kunt vinden en je niet gehaast aan de les begint.

Voor wie zijn de lessen? Yoga is voor een ieder die wil werken aan zijn gezondheid, zowel van lichaam als geest. Voor jong en oud, fit en wat minder fit. Ook als je een tijdje figuurlijk aan de kant hebt gestaan, en weer mee wilt gaan doen. Je bent van harte welkom en doet altijd mee op je eigen niveau.

Wat houdt een les in? Yogalessen zijn een mix van meditatie, ademhalingsoefeningen en yogahoudingen/oefeningen. Elke les is uniek. Yogaura biedt lessen van verschillende intensiteit aan. Kies de les die het beste bij jou past.

Wat is het doel van de lessen? Het (weer) bewust worden van wie je bent, waar jouw grenzen liggen en op welke manier je jezelf kunt uitdagen. Wat je leert op de yogamat, neem je mee in het dagelijks leven.