Team Langedijk

Goede Doel 2017

De opbrengsten van de buitenlessen van 2017 gaan naar Team Langedijk, dat zich inzet voor de Roparun, de Kanjerkettting en het Hospice in Alkmaar. De opbrengsten van de Roparun gaan naar projecten die de palliatieve zorg voor patiënten met kanker verbeteren, de Kanjerketting is een steun voor kinderen met kanker en het hospice Alkmaar is een gastvrij huis waar ongeneeslijk zieke mensen hun laatste levensfase kunnen doorbrengen.

Carlien is in 2016 en 2017 met dit team mee geweest naar de Roparun als sportmasseur. Het is een hele beleving om met een team van totaal 23 mensen, met daarin 8 hardlopers, in 48 uur van Hamburg of naar Parijs naar Rotterdam een estafetteloop mee te maken.

Update september 2017

De opbrengst van de buitenlessen was weer boven verwachting. Velen gaven meer dan ze normaal betalen voor een les en samen met de extra bijdrage van 2,50 per leerling door Yogaura, hebben we het mooie bedrag van € 500 bij elkaar geyogaad.

Langedijkerrun 2018

Wil jij het team steunen of heb je wel zin in sportieve uitdaging? Op 27 mei 2018 organiseren Team Langedijk de Langedijkerrun, met dit jaar voor het eerst de mogelijkheid om met een team van 5 tot 10 personen in te schrijven voor de 5 of 10 km. Wie doet ermee met Team Yogaura? Meer informatie vind je op deze pagina

 

http://www.teamlangedijk.nl/