Buitenlessen 2018

De traditie zet zich voort. De komende drie woensdagavonden van (27 juni, 4 en 11 juli) zullen er weer lessen in de openlucht zijn. Dit is een algemene yogales die minder pittig is dan gebruikelijk om 19.00 uur, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen. De locaties zijn:

  • 27 juni – Tuin van Wilhelmien – Noorddijkerweg 63, Ursem
  • 4 juli – Tuin Wilma –
    Noorddijkerweg 118b, Ursem
  • 11 juli – Tuin Karin, Ursemmerweg 16, Ursem (aan de kant van de Schermer)

De lessen beginnen om 19.00 uur. De bijdrage aan de lessen is op donatiebasis. Je bepaalt zelf wat je betaalt. Het is ook mogelijk om de les van je leskaart af te laten schrijven. Elke bijdrage wordt door Yogaura verhoogd met € 2,50. Alle inkomsten van deze avonden gaan volledig naar een goed doel.

Bij slecht weer zal het Muziekgebouw onze uitwijklocatie zijn. Houdt Facebook in de gaten voor de laatste details. Heb jij geen Facebook, vertel het Carlien en spreek af hoe ze je het beste kan informeren.

Goede Doel

De opbrengsten van de buitenlessen gaan dit jaar naar stichting Het Vergeten Kind. De doelstellingen worden als volgt verwoord:
“In Nederland wonen de gelukkigste kinderen ter wereld. Maar dit geluk geldt helaas niet voor alle kinderen in ons land. Nog te vaak gaat het fout, soms zelfs heel erg fout. Als kinderen verwaarloosd en/of mishandeld worden, tekent dit hun verdere leven. De gevolgen zijn heftig en variëren van een negatief zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen, ernstige gedragsproblemen. Het Vergeten Kind strijdt voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt.”